Cphem | Фармацевтичні заводи «Київмедпрепарат» та «Галичфарм», які виробляють продукцію для ТМ «Артеріум» пройшли інспекцію на відповідність стандартам HACCP* для можливості випуску дієтичних добавок

Виробники продукції «Артеріум» підтвердили відповідність вимогам HACCP


Фармацевтичні заводи «Київмедпрепарат» та «Галичфарм», які виробляють продукцію для ТМ «Артеріум» пройшли інспекцію на відповідність стандартам HACCP* для можливості випуску дієтичних добавок. Інспекцію провели фахівці підприємства «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ». Це підтверджує, що дієтичні добавки «Артеріум» виробляють за найвищими стандартами якості, а значить вони безпечні для здоров’я людини.

«Безпека продукції – ключовий показник її якості. Важливо дотримуватись державних стандартів якості на кожному етапі виробництва, адже на безпеку продукції може впливати чимало чинників: гігієна працівників, дотримання санітарних норм у виробничих приміщеннях, чистота обладнання та транспорту, правильність поводження з відходами. Під час інспекції «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» підтвердив дотримання стандартів HACCP на усіх життєвих етапах дієтичних добавок ТМ «Артеріум»: розробка, виробництво, контроль, зберігання та дистрибуцію», – каже Ольга Ткач, керівник групи забезпечення якості «Галичфарм».


Наталія Хитра, керівник групи забезпечення якості «Київмедпрепарат» зазначає, що проходження цієї перевірки для її підприємства – це значний досвід: «Ми підтвердили, що умови виробництва дієтичних добавок на «Київмедпрепарат» не нижчі за вимоги GMP, а в деяких випадках навіть вищі. Завдяки професіоналізму наших працівників, «Київмедпрепарат» пройшов перевірку без зауважень».


https://m.arterium.ua/