Cphem | Acino, швейцарська фармацевтична компанія зі штаб-квартирою в Цюриху, повідомляє про призначення Суніла Білотри на посаду керуючого директора та тимчасово виконуючого обов'язки генерального д

Зміна генерального директора групи компаній Acino


Acino, швейцарська фармацевтична компанія зі штаб-квартирою в Цюриху, повідомляє про призначення Суніла Білотри на посаду керуючого директора та тимчасово виконуючого обов'язки генерального директора (CEO). Штеффен Салтофте пішов у відставку з посади генерального директора групи Acino.

Суніл Білотра, член правління групи Acino і директор з управління портфелем, сектору охорони здоров’я, фармацевтики та наук про життя в ADQ, призначений керуючим директором і тимчасово виконуючим обов'язки генерального директора, щоб забезпечити повну безперервність діяльності Acino як провідного постачальника високоякісних лікарських засобів.

Acino є лідером у більш ніж двадцяти терапевтичних напрямках, включаючи кардіологію, гастроентерологію та знеболення, поставляючи високоякісні фармацевтичні продукти в нових формах випуску для просування доступної медичної допомоги на ринках, що розвиваються. Як надійний партнер провідних фармацевтичних компаній у всьому світі, Acino також пропонує комплексні індивідуальні рішення з контрактного виробництва та ліцензування для просування партнерами.

Рада директорів і виконавча дирекція дякують Штеффену Салтофте за його відданість, бачення та внесок у розвиток Acino як генерального директора протягом останніх чотирьох років.

https://acino.ua